Ett släktkalas

Ett släktkalas

I söndags fylldes huset av släktingar, det var nämligen kalasdags! En stundande 25-årsdag skulle firas och både mammas och pappas släkt kom då hit. Det är ju ganska behändigt att inte ha en så stor släkt ibland, då får alla plats på en och samma gång! Vi började med lite fika med bland annat den bästa chokladkakan och finporslinet från mormors mor.

DSC_0328 (800x550)DSC_0330 (800x577)

Sedan blev det paketöppning. Förväntansfull i min fina People Tree-klänning med luftballonger på öppnades de. Här är en rostfri matlåda och loppisfyndade tavlor (jag var med när de köptes, kostade 10 kr styck, men med 70 % rea fick de smått otroliga priset 3 kr styck!).

DSC_0334 (563x800)

DSC_0339 (800x724)

Jag fick så mycket fint! Genomtänkta, fina och användbara saker. En giftfri termos, äppelsvarv, tre fina tavlor, blommor, handgjort armband av gamla teskedar, tyg och dukar, tvålar med mera.

DSC_0415 (800x633)

Efter det tog vi en sväng ut för att klappa kaninerna och kolla in hönsen men också för att inspektera grönsakerna. Verkar vara väldigt intressant! Tror mangolden och rödbetorna blir synade här. Sen blev det lite pajbuffé, smidigt att bara värma på i ugnen. Särskilt om man kan låna farbrors ugn i grannhuset också! Det blev en väldigt fin eftermiddag/kväll, jag är tacksam över min släkt och familj!

DSC_0352 (800x704)

5 Comments

  1. Lisa Vestergård skriver:

    Fantastiska presenter! Grattis i förskott får jag säga det, om det inte redan är i efterskott?! Vi ses i slutet av november :-)

  2. Annika skriver:

    Då är det idag då? Grattis! Då ska du få ett par burkar honung i present nästa gång vi ses

  3. […] Många tyckte vi hade ett ”gigantiskt” land, men vi ville helst haft större… Här är släkten på plats under mitt 25-årskalas i september och synar rödbetorna och mangolden skulle jag gissa. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *