En födelsedag och ett armband

En födelsedag och ett armband

Idag är det min 25-årsdag! Det firades bland annat med paket på sängen, äppelkaka och sång på jobbet, äppelsvarvning, rosdoftning, samtal från en fin vän och kaningos. En riktigt bra dag med andra ord, så tacksam över mina vänner!

DSC_0401 (800x543)

En av presenterna jag fick i söndags tycker jag behöver lite extra uppmärksamhet. Det jag tänker på är silverarmbandet som är gjort av två “Olga” teskedar (jag har samlat på likadana skedar innan så extra fint att det var just Olga). Unikt, vackert, återvunnet, stilrent och snällt. Snällt därför att exakt alla (!) pengar för smycket skickas till ett projekt i Nepal som verkar för att rädda flickor ur sexslaveri. Det är Anita som driver företaget Nitas hantverk som tillverkar alla smycken för hand och brinner för att stödja flickorna genom organisationen LoveNepal. Jag tycker absolut att ni ska kika in på hennes blogg för att se mer av hennes olika smycken och det går även att beställa därigenom också.

Smycken som är vackra i flera bemärkelser – det känns otroligt fint.

DSC_0423 (800x613)

2 Comments

  1. Matilda skriver:

    Grattis (i efterskott)! Hade nog tippat på att du var lite äldre (ta det som en komplimang). 25 var en mycket bra ålder vill jag minnas :)

    Vilket fyndigt armband och så fint att skänka pengarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *