En lördag

Efter att ha haft en väldigt mysig och trevlig liten fest här igår kväll med fina vänner, soppbuffé och mycket gemenskap blev det att jobba solo idag. Tomas åkte iväg med några kompisar över helgen, så jag har fixat lite småsaker själv här på gården. Bland annat har jag tagit upp rotpersiljan, städat en bil som förhoppningsvis säljs snart, gjort lite must på alldeles för gamla äpplen och gjort örtsalt på rotpersiljans blast. Känns som om jag inte hunnit med allt jag velat men nu när jag skriver upp det som hunnits med får jag ändå vara ganska nöjd över dagens insats tycker jag!

DSC_0115 (800x536)

Korgen var en av presenterna jag fick igår. Perfekt – två potatiskorgar, sådana vi letat efter på loppisar! Presenter behöver absolut inte vara nya, bättre att de är bra begagnade tycker jag.

DSC_0113 (800x536)Det blev ganska mycket blast av all rotpersilja. En del var så jordig att jag slängde den, kaninerna fick lite att mumsa på men det mesta mixade jag och blandande ihop med salt. Nu är den gröna massan på tork i torkapparaten. Det blev ca 1,5 l mixad persilja och 2,5 dl salt. Återstår att se hur denna omgången örtsalt blir!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *