Lingon och blåbär

Jag är oftast ganska dålig på att göra smoothies, att ta tiden till det och sätta igång. För när man väl gör det så är det ju faktiskt inte så meckigt eller tidskrävande… Får försöka påminna mig själv om det framöver! Igår fick jag i alla fall tummen ur och fick till ett gott och nyttigt mellanmål. Jag tog av det som fanns hemma vilket blev banan, blåbär, lingon, frusen spenat, agavesirap, mjölk, mixade och torkade rönnbär och lite malda mandlar. Hällde det som blev över i in nya Kleen Kanteen termos, höll sig kallt och gott flera timmar på jobbet – läskande och gott!

DSC_0239 (800x581)

Nu ska jag försöka få till att packa lite inför den stundande Stockholmshelgen. Ska bli skönt att komma hemifrån en sväng, träffa lilla syskonbarnet med familj och gå på musikal. Blir fint det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *