Triss i korgar

När man väl fått öga för något är det svårt att inte se dem överallt. De där korgarna som är rejäla och snygga, perfekta till förvaring. Ett hantverk som inte går att jämföra med plastiga massproducerade förvaringslådor. Den understa hittade vi på en secondhand i somras och agerar kuddförvaring i vardagsrummet. De andra två hittade vi på en liten loppis hos en vän till min svägerska nu förra helgen. De hade rensat vinden i lägenhetshuset och hittat massa saker som ingen ville ha, bland annat dessa två korgar. De fick lämna huvudstaden för ett mer lantligt hem hos oss.

DSC_0275 (542x800)

Visst är den blåmålade något alldeles extra? Med hemliga initialer och lappar som vittnar om fraktgods till en fru Gertrud Liljequist. Tänk om man visste något mer om dess historia… Jaja, nu ska vi bara klura ut var de gör sig bäst i huset och vad den ska förvara. Ett nöjsamt problem enligt min mening!

DSC_0282 (800x548)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *