Makeup-rengöring och mascara

Som jag skrev här, lovade jag ju att tipsa om en bra makeup-rengöring som utan vidare tar bort mascara på ett litet slag. Det kan vara svårt att hitta en bra naturlig rengöring, antingen känns de för torra, oljiga eller kräver gnuggning och massa slit. Maria Åkerbergs makeup-rengöring däremot är riktigt bra! Den är dryg, svider inte alls i ögonen, tar bort smink bra och lätt och så är den snäll för miljön och kroppen. Maria Åkerberg är ett svenskt, helt naturligt och i största mån ekologiskt märke. Det står inte så tydligt vilka råvaror som är ekologiska men målsättningen tycks vara 100 % ekologiskt. Innehållsförteckningen är annars väldigt tydlig, både med internationella namn och översättning till svenska. Förpackningarna ska kunna komposteras och hela tillverkningen sker i Sverige. Ett märke som helt klart är värt att testas!

DSC_0336 (800x793)

Mascaran fick också vara med på ett hörn. En ekologisk och naturlig mascara som sitter bra – inte helt självklart, men den här fixar det! En fin kombo på bilden ovan med andra ord!

 

2 Comments

  1. JennyÅ skriver:

    Har testat läppglans från Maria Åkerberg. Kanon!
    Kram,
    Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *