Adventsfix och bröllop

Helgen som varit hade ett ganska intensivt fokus på bröllop. Tomas syster och hennes man gifte sig nämligen i lördags, en småkylig men fin och solig novemberdag med massor av härliga människor, kärlek och skratt. Sådant som ett bröllop ska innehålla. Fint också att paret flyttat närmre oss!

Nu tänkte jag visa lite av bordsdekorationerna som jag hjälpte till att fixa med under fredagen. Tomas moster är riktigt vass på det här med blommor och dekoration, därför arrangerade hon både dekorationen i kyrkan och festlokalen. Hon hade komponerat rosor och små granar satta i mossbollar med skrynklat vaxpapper och jutesnöre ikring. En enkel men ack så snygg dekoration som inte bara passar ett vinterbröllop, utan även som adventsdekoration hemma på bordet. Vaxpappret köptes hos en florist, snöret vet jag inte vart men finns ju lite varstans, resten hittades i skogen. För att kunna spraya lite vatten på rosorna gömdes även lite plastfolie runt mossbollen.

DSC_0058 (800x579)

Väl hemma satte jag granen i en foldervas och murgrönan som annars slingrade mellan rosorna knölade jag ner i en glasburk. Nu är det lite adventsfixat här hemma i alla fall. Härnäst blir det hyacinter i mossan och vaxpappret kommer jag återanvända. Ett hållbart och billigt fix som dessutom är väldigt enkelt att fixa själv!

DSC_0062 (597x800)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *