Gott nytt år!

Gott nytt år!

Såhär med endast några timmar kvar av 2014 vill jag önska er alla ett gott nytt år! Som så ofta brukar vi mest laga god mat, bjuda några till kvällen och fira in det nya året ganska så avslappnat. Tycker det är skönt att släppa på krav och måsten och bara gör som man vill, på sin nivå.

Tänkte kolla tillbaks på året både i bild och text i form av någon slags årssammanfattning också. Men det får bli in på det nya året, eftersom jag alltid blir smått överraskad av att året redan tagit slut så har jag inte hunnit så långt än. Om man ska sia om 2015 tror jag förändring kommer bli vårt ledord… Ja, ett år som inte blir som något annat, som förhoppningsvis blir väldigt ljust och bra! Ha nu en lugn och fin sista kväll på december och 2014!

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Och nej, bilden nedan är inte ny, hittade en vacker vinterbild hemifrån från julen 2010.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *