Bloggen över ett år!

Men hallå! Jag har ju glömt bort en viktig sak. Bloggen har ju fyllt ett år, för längesedan dessutom, närmare bestämt den 4 januari. Hade på känn att det var någon gång i slutet av januari, men tji fick jag. Dock tog det ju någon månad (23 februari) innan jag hamnade på den här domänen med just “Annies Enkla”. Innan hette den ju “Enkel resa”. Men, jag drog i alla fall igång bloggandet på riktigt den 4 januari förra året och det tycker jag ju vi borde fira!

Jag tänker vi firar med en enkel liten tävling inom kort, med plastbantning som tema… Håll er uppdaterade! På tal om uppdatering – glöm inte att gilla Annies Enkla på Facebook och följa mig via Instagram och Bloglovin, så missar du inte vad som händer här på bloggen. Bilden nedan är kanon tycker jag – en enkel överblick på hur man kan börja minska plasten i hemmet! Tänkte vi skulle prata plastbantning lite mer framöver, låter väl inte helt fel?

plastbanta

Bild från mitt instagramkonto, hittad via ihearteco.

2 Comments

  1. Matilda skriver:

    Hipp hipp hurra! :)
    Plastbantning ja… Jag tänker allt mer på det där, men det går lite dåligt när det gäller lunchlådorna. Behöver nog ta mig i kragen där.

    • annieelise skriver:

      Man tackar! Ja, vi med… Men viktigt att det inte blir kravfyllt – utan att man ser ett behov och får drivkraft därigenom. Hoppas att kunna inspirera lite i ämnet framöver då :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *