Plastfritt x två

Här kommer nu två till plastfria favoriter! För det första är det muggar i bambu, köpta på City Gross på rea. Jag har faktiskt inte testat dessa än, men tänker de blir perfekta att ta med på  utflykter och picknickar nu framåt våren.

DSC_0108

Det andra är en fin tygkasse som mamma sydde till mig i julklapp. Den får följa med oss och handla – så slipper vi köpa massa plast och papperskassar jämt och ständigt. Den här lär hålla ett bra tag! Har tänkt sy fler kassar, för shopping och till lunchlådan som tas med till jobbet. Jag har nämligen ganska (!) många meter möbeltyg i en av garderoberna, så tyg finns det alltid…

DSC_0101

Glöm nu inte att delta i tävlingen om de tre bivaxdukarna – den avslutas ikväll kl 23! Ett perfekt tillfälle att få testa på de fina dukarna som gör hemmet lite snällare och lite mer plastfritt. HÄR finns tävlingsinstruktionerna – lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *