Virkade tofflor med en lagom snygg färg

Virkade tofflor med en lagom snygg färg

Ett gammalt hus med lite småkyliga golv kräver sina innetofflor! Dessa har jag virkat för 3-4 år sedan och de hänger med än. Loppisfyndat garn, med en något tveksam, men ändock lagom snygg färg för att vara tofflor att glida runt i och skrota en vanlig grå måndag. Det är sällan jag känner mig så tantig som när dessa innetofflor åker på (och vi vet ju alla att det är bra att vara lite tantig, eller hur?)

Tyvärr var det ett tag sedan jag höll virknålen i handen med nystanet i knäet. Det är så mycket jag vill göra och hinna med – ibland blir det ingenting och andra gånger allt utom att virka… Kanske kan det bli ändring på det i vår? Får hoppas det – för kul är det ju definitivt när man väl sätter igång!

Mönstret till tofflorna är verkligen superenkelt och finns hos Maja, en eminent husmoder som jag följt ett ganska bra tag via hennes blogg. Väl värd att besökas då det finns massa goda recept, fina mönster och en hop med inspiration att hämta där!

DSC_0136

2 Comments

  1. Eva skriver:

    Må vara hänt att man är tantig men det är skönt att vara varm om fötterna! Vet du att det finns något att lägga på sulan så man inte halkar så lätt, som det finns på halksockarna som barnen har.
    Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *