Den luggslitna plånboken

Den luggslitna plånboken

Men tanke på den kommande tävlingen (som publiceras på tisdag nästa vecka), kom jag att tänka på min gamla plånbok. Det är en liten börs av luggslitet läder som med all säkerhet har många år på nacken. Flera gånger har jag tänkt att jag ska byta ut den mot en modernare sak men när det väl gäller har det inte riktigt kommit för mig. Den liksom bara vill fortsätta att användas.

Det är en börs med en ganska dold historia. Jag hittade nämligen den i huset jag nu bor i för flera år sedan – innan jag ens visste att vi skulle bo här (ja ens innan jag visste att Tomas fanns). Vi röjde i sakerna efter min pappas mostrar som tidigare levt här och bland annat fick jag syn på denna charmiga börs. Kanske har någon utav mostrarna använt den, kanske har den tillhört någon annan i familjen – vad vet jag… Jag undrar också hur många olika små och större inköp den varit med om i sina dagar! Ganska många kan jag tro, eftersom lädret till och med börjar bli utslitet i kanterna…

DSC_0250

Det jag vet är i alla fall att den får hänga med ett bra tag till. Varför kasta bort något gammalt och kärt bara för att det är lite slitet?

4 Comments

  1. Vera skriver:

    Otroligt tjusig plånka (behåll den) och så kul att få följa dig/er efter bröllopet. Du har en väldigt fin blogg och du inspirerar. Ljus, Vera

  2. Matilda skriver:

    Jättefin! Hoppas du kan använda den länge till
    Varför gör de inga sådana hållbara och tjusiga plånböcker längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *