Tävlingsdags en helt vanlig tisdag

Tävlingsdags en helt vanlig tisdag

Nu blir det tävling igen, vilket är väldigt kul tycker jag! Som jag antydde om i fredags fanns det en koppling till min gamla plånbok och hoppas att den här lite nyare börsen som nu tävlas ut kan ge någon glädje många år framöver. Tävlingen är i samarbete med nillings, ett företag som till största del säljer väskor men också en del smycken och andra accessoarer. De har fokus på miljövänliga produkter som bland annat tillverkas med återvunnet material.

Jag kommer via dem tävla ut en börs från Puc – Mini Wallet. Den är tillverkad av restprodukter från läderindustrin som annars bara hade slängts bort. Det gör att börsen ger läderbitarna en ny chans till användning, samtidigt som ägaren får en unik och personlig börs då det inte finns så många av samma sort. En finfin vinst med andra ord!

IMGP4168IMGP4172

För att vara med i tävlingen svarar du på dessa två frågor:

– Hur länge har nillings funnits?
– Varför ska just du vinna den här produkten?

Maila svaren till annie@anniesenkla.se med rubriken nillings. Tävlingen kommer att pågå till den 17 februari 23.00. nillings utser vinnaren som sedan meddelas via mail. Glöm inte heller att gilla Annies Enkla på Facebook och dela gärna tävlingen på Instagram och/eller Facebook.

Hoppas många av er tar chansen att vinna – lycka till!

3 Comments

  1. Eva skriver:

    nillings
    Jag vill väldigt gärna tävla om den fina vinsten. nillings har funnits sen 2013 och jag vill tävla därför att jag ser återvunna material som en nödvändighet i vårt liv.

  2. Mio Johansson skriver:

    Så söt liten plånbok, o helt alldeles rosa o fin. Jag är en mamma som ständigt blir utskrattad av mina tonårsdöttrar i affären då vi ska betala. Jag o min röda lilla portmonä, jag har ärvt den av min farmor. I liknande material den du hittade i ert hus, fast röd o med spänne som man öppnar. Kanske det är dax att införskaffa en ny, tuffare lite mer chick liksom. Gillade den rosa lilla plånboken från Nillings som startade hösten 2013. Nu tar jag chansen till ett modernare jag, dessutom i stilfullt rosa! High five

  3. […] Jag ville bara påminna er om att det fortfarande finns möjlighet att vinna den supersnygga börsen från PUC via nilllings. Fram tills i morgon kl 23 går det att vara med och tävla, genom att svara på två frågor och maila svaret till mig. Gilla också gärna Annies Enkla på Facebook och dela tävlingen där och/eller Instagram. Tävlingen hittar du HÄR. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *