En hemlis som inte längre är det

Sedan första oktober har livet vänt för mig och Tomas – det har fått ett lite annat fokus milt sagt. Den där soliga dagen visade det sig nämligen att ett litet liv ligger i min mage och växer. Fortfarande är det ganska obegripligt – vi ska bli föräldrar!

Små dova sparkar som blir allt starkare och lite fladder emellanåt gör det mer verkligt, liksom bilderna på ultraljudet på en liten ihopkrupen boll med viftande händer och fötter. För att inte tala om den där magen som bara växer och växer, blir mer och mer otymplig ju fler veckor som passerar (jag vet att min mage än så länge är liiten, och att det blir mycket värre men ändå känner jag mig klumpig!). Så, nu vet även ni om vår lilla hemlighet, som nu inte längre är det. Känns kul att även ni läsare får veta. Hoppas ni fortsätter följa med mig, Tomas och livet i magen nu i vår när vi förbereder för en till familjemedlem, för våra odlingar och för allt annat här på gården. Självklart kommer det bli en hel del eko-bäbis-fix, tankar kring en giftfri uppväxt och mycket annat. Det kommer bli en spännande vår tror jag!

DSC_0272

14 Comments

 1. Bara anna skriver:

  Oh, vad roligt! GRATTIS!

 2. Å, vad spännande och roligt! Välkommen in i föräldraklubben. <3 :)

 3. Eva skriver:

  Så roligt! Jag gläds med dig och jag vet att det lilla barnet kommer att få det fint hos er.
  Kram Eva

 4. Mammans Melodi skriver:

  Grattis så roligt!!!
  Har läst din blogg ett tag och du inspirerar mig och har fått mig mer medveten. Vill leva mera giftfritt och har börjat byta ut platsföremål i hemmet. Alltid en början, även om jag har mycket kvar.
  Kram

  • annieelise skriver:

   Tack så mycket! Men vad roligt att höra – det är ju exakt det som är meningen med bloggen, att inspirera och få läsarna mer medvetna. Det har jag med, men någonstans ska man börja ;) Tack för de fina orden! Kram

 5. Emmas Gröna skriver:

  Stort grattis!! Det ska bli kul att följa eko-bäbis-fix och annat framöver, trots att jag själv inte har några bäbisar på gång än så länge i alla fall så är det ett intressant ämne och alltid kul att samla kunskap inför framtiden! Det finns ju så otroligt mycket smarta lösningar och bra saker! Såg senast idag tips på att använda bivax på samma sätt som för bivaxdukarna till mat för att istället skapa fukt-tätt underlag till skötbord tror jag det var. Bra användning av naturmaterial! Stort lycka till framöver! /Emma

  • annieelise skriver:

   Tack så mycket! Roligt att även det kan vara till nytta för andra än blivande eller redan blivna föräldrar! Ja, men jag såg någon blänkare om det med. Ska klura lite på om jag kan göra ett eget skydd till skötbordet framöver.. Får beställa hem mer bivax tror jag allt :) Tack igen och kram!

 6. Matilda skriver:

  Vad roligt för er :) Hoppas att du fått må bra

 7. ååh Annie :) vad glad jag är, lycka till med allt och heja er !
  Älskar förresten din blogg och idag, bättre sent än aldrig, köpte jag en aleppo tvål. Ska bli spännande att börja använda den.

  Kom även över ett recept ifall du är intresserad som även jag tänkte pröva när jag har lite tid över: http://awomanalifeablog.blogspot.it/2015/03/almond-milk-home-made.html Hemma gjord mandel mjölk, om det faller dig i smaken :)

  KRAM från Milano!

  • annieelise skriver:

   Tack så mycket för fina ord :) Vad spännande, hoppas tvålen funkar bra! För mig passar den bäst till händer och kropp, i övrigt torkar den ut för mycket, men du får testa dig fram! Ok, men då ska jag kolla in det receptet :)

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *