Men oj – tack!

Men oj – tack!

Vill bara lite kort tacka med ett fång vilda rosa tulpaner för alla fina ord och grattis i samband med inlägget igår! Inte trodde jag att en liten (men växande) mage och framförallt dess innehåll kan uppbringa så mycket glädje även hos er, men där tog jag fel. Jag ser verkligen fram emot att få dela erfarenheter med er och inspirera kring allt vad som rör barn och ett sunt miljötänk. För visst är det så – att många som inte varit ett dugg intresserad av t ex miljö och att minska kemikalier i hemmet blir ofta det i samband med att de får barn. Det tycker jag verkligen är kanon! Men det är ju ändå så mycket mer. Jag är tacksam att jag redan är insatt i miljötänket redan nu, hunnit anpassa mig och hemmet ganska bra, även om jag har långt kvar… Hoppas ni fortsätter följa med på den resan!

Jag är tacksam för er läsare och det är särskilt roligt när ni också lämnar en rad till mig, då blir det mer verkligt, att bakom de där siffrorna som kallas statistik, faktiskt gömmer sig människor som vill läsa och ta del av vad jag skriver och hur vi lever här. För jag skriver ju absolut inte bara för mig själv, utan vill att detta kan vara ett forum för att dela tankar med varandra och inspirera till ett mer hållbart liv. Fortsätt gärna höra av er – det betyder mycket!

DSC_0286

2 Comments

  1. Eva skriver:

    Önskar dig en trivsam helg!
    Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *