Att sprida lite hjärtan

Att sprida lite hjärtan

Glad alla hjärtans dag! Tänkte dela med mig av ett sött litet virkmönster som är väldigt passande för idag (och alla andra dager med för den delen). Små söta hjärtan som är perfekta att pyssla med om man är lite lagom virkkunnig och vill omge sig eller andra med hjärtan. Kanske dekorera ett kort, paket, göra en girlang, hänga på tråd i fönstret eller ja – bara ge till en kär vän. Ett enkelt och roligt sätt att göra något unikt och personligt utan att det behöver kosta skjortan eller tära på miljön.

Mönstret finns HÄR och är (tyvärr) på engelska. Jag har gjort en översättning åt mig själv men den är varken proffsig eller korrekt gjord så jag låter er få de termerna som behövs på svenska så kan ni översätta själva istället. Tydliga bilder finns också så det är bara att sätta igång och virka!

st – maska
ch – luftmaska
sc – fastmaska
hdc – halvstolpe
dc – stolpe
tc – dubbelstolpe

DSC_0293

Mönstret visar tre olika storlekar, det jag virkat är ett mellanstort. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *