En ny omgång müsli

En ny omgång müsli

Eftersom jag inte gjort egen müsli sedan september tyckte jag det var på tiden att göra om det! Jag bytte bara ut lite ingredienser och hade ungefär det här i:

Dinkelflingor, rågflingor, rostad kokos, cashewnötter, solrosfrön, linfrön, pumpafrön, valnötter, torkat äppelskal och torkade malda rönnbär. Plus vatten, olja och honung. Receptet, för den som blir sugen att testa, finns här!

DSC_0329

Detta är müslin innan den blev nerblött och in i ugnen för att rostas. Äppelskalen har legat och väntat på att bli använda länge nu. De blev “över” när jag torkade äppelringar i höstas men nu kom de väl till användning!

Det blev väldigt gott till naturell yoghurt eller fil samtidigt som det blir en nyttig frukost för morgontrötta och icke-grötätande personer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *