Parenteser – en tidning för småbarnsföräldrar

Parenteser – en tidning för småbarnsföräldrar

För bara en kort tid sedan fick jag genom Viktoria koll på att det finns en tidning som heter Parenteser. Det är en webbaserad gratistidning som vänder sig till småbarnsföräldrar eller blivande föräldrar med miljöintresse. Eftersom jag kände mig träffad av den beskrivningen har jag nu läst några nummer – och kan varmt rekommendera tidningen vidare till er! Det fina är att den är helt gratis, innehåller bra reportage samtidigt som man får tips på miljövänliga och människovänliga aktiviteter/recept/pyssel för både stor och liten.

För att läsa eller bli prenumerant går man bara in på hemsidan och signar upp sig. Just idag kom det fjärde numret – in och läs!

parenteser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *