Kläder och listor

Magen växer mer och mer och jag försöker att inte glömma att fota den, tiden går så snabbt just nu! Snart är jag redan inne i den sista tredjedelen av graviditeten. Det är mycket som ska ordnas med – listan på vad som ska köpas in och vad som behöver fixas är gjord… Så nu är det bara att bocka av! Tänkte skriva lite om det framöver – en del ska sys, en del köpas in och något kanske lånas.

Det här med kläder då till en växande mage? Jo, hemma blir det mest leggins och valfri skrynklig tröja, på jobbet blir det leggins och bussarong. Däremellan försöker jag ändå ha något roligare på mig, så jag plockade fram min fina People Tree-klänning, som faktiskt passar än (och leggins till såklart). Sen har jag också hittat en del på secondhand och fått låna av vänner. Oftast finns det mycket i gömmorna hos vänner och bekanta, liksom på tradera. För er i Jönköpingstrakten kan jag också tipsa om butiken Busfrö, som finns på öster – en välsorterad second handbutik med både dam-, gravid- och framförallt barnkläder. Det finns många sätt att slippa köpa massa nya kläder på!

DSC_0111

DSC_0105

5 Comments

 1. Anna-Karin skriver:

  g hittade till din blogg efter en artikel i JP…Det är mitt ena kvällsmöte att kolla efter nya inlägg från dig, du verkar ha liknande tankar som jag angående miljö o ekologi o sånt, så det är kul att få lite tips o inspiration:-) När du tipsade om busfrö kom jag på att jag kan tipsa om en liknande butik i norrahammar, den heter skattkammaren. Ligger

  • annieelise skriver:

   Vad roligt att jag får vara en del av din kvällsrutin ;) Jag har hört talas om den butiken men inte varit där än – var ligger den? Meddelandet verkar ha smitit iväg lite tidigt :)

   • Anna-Karin skriver:

    Haha ja det smet iväg av egen fri vilja;-) Har en egensinnig mobil… Butiken ligger strax innan filmbutiken, på höger sida om man kommer från Taberg. Butiken har en facebooksida, bara att googla så hittar du:-)

 2. […] kommer en bild på den lilla magen i vecka 33, ca en månad efter förra bilden togs (oj vad den har växt ser jag nu!). Här hemma försöker jag fixa och dona men blir allt mer […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *