Trädgårdshjälp och kameliautställning

Kom på att jag inte berättat vad Tomas gör på dagarna nu mer (ja egentligen sen förra våren). Jo, han har startat en enskild firma och sysslar med lite allt möjligt, men främst riktar han sig på att hjälpa folk med deras trädgårdar. Allt från att beskära träd (just nu äppel- och päronträd) till att gräva djupbäddar, anlägga grönsaksland, vårstäda och annat som hör trädgårdar till. Känner du någon som vill och behöver trädgårdshjälp eller är du själv en av dem? Tveka inte att höra av dig till Tomas! Han håller främst till i Jönköpingstrakten och här i kring eftersom vi bor lite utanför stan. Ring 070-798 04 73 och boka in en tid!

Helt opartisk (?) vill jag hävda att min man är riktigt duktig på det där med trädgårdar och odling. Han har bland annat jobbat flera år för den danske trädgårdskonstnären Tage Andersen och varit med och byggt upp Gunillaberg utanför Bottnaryd. På tal om Gunillaberg så kan jag tipsa om att deras kameliautställning har öppet varje helg nu fram till påsk.

DSC_0193

Vi tog en sväng dit nu i helgen förresten, med två av Tomas syskon med familjer. Här är en styck allt tjockare fru med sin mer lagom tjocke man. Nöjda med både sällskapet och omgivningen. Det var liksom förra året en väldigt sevärd utställning i orangeriet. Dessutom är det öppet i huset med olika konstutställningar och så kan man se och klappa på alla dessa söta får, getter mm som finns på gården. Här finns ännu fler bilder från förra året.

DSC_0204

DSC_0182

Dessa ljuvliga blommor i alla dess olika former och färger – så vackra! Missa inte chansen att få se det live och glöm inte att höra av dig till Tomas om din (eller kanske grannens?) trädgård!

2 Comments

 1. Eva skriver:

  Ser nog din lilla mage där, så gott!
  Nu bor jag i Göteborgsområdet men jag rekommenderar gärna Tomas för mina vänner i Jönköping och åt det hållet. Det är ett utmärkt jobb och skulle gärna själv jobba med det, i mitt nästa liv ska jag bli trädgårdsmästare!
  Ska försöka besöka Gunillaberg när jag är åt det hållet, tack för tipset!
  Kram Eva

  • annieelise skriver:

   Det får du gärna göra , ja han trivs väldigt bra med det och det är kul att fler och fler börjar höra av sig till honom om jobb :) Ja, gör det! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *