Tävling – Gröna Gredelina

Visst har ni börjat eller ska börja vårstädningen nu? Jag har börjat så smått att städa rent i vrår och skrymslen. Om det beror på solljuset som avslöjar all smuts eller om det är mina gravidhormoner som får spel på ostädat ikring mig låter jag vara osagt… Min ständiga följeslagare är i alla fall allrengöringsmedlet från Gröna Gredelina som verkligen är kanon! (Finns mer att läsa här om det.)

Så, vad passar bättre än att jag får möjlighet att tävla ut ett helt ekologiskt städkit med lavendeldoft till någon av er läsare?! En kanontävling helt enkelt som endast kräver att du svarar på tre frågor:

– Hur många produkter ingår i “Ekologiskt städkit Lavendel”?
– Var tillverkas Gröna Gredelinas produkter?
– Varför ska just du vinna det ekologiska städkitet?
Skicka svaren till annie@anniesenkla.se och märk mailet med “Gröna Gredelina”. Tävlingen kommer avslutas tisdagen den 31/3  23.00. Vinnaren koras av Gröna Gredelina och meddelas via mail. Såklart får ni gärna dela tävlingen på Instagram och/eller Facebook.
 DSC_0006 (800x598)
Bild: Inte de produkter som ska tävlas ut, utan de produkter jag testade i julas, läs mer här.

6 Comments

 1. Eva skriver:

  Nu har jag mailat dig och jag minns när du skrev om julprodukterna så jag blev nyfiken. Ekologiskt är nödvändigt!
  Må gott!
  Eva

 2. annieelise skriver:

  Då får jag lycka till! :) Detsamma!
  /Annie

 3. http://washologi.se/

  Fick just nys om denna sidan, verkar ju helt perfekt med ekologiska tvättmedel ifrån Småland.

  kram!

 4. Helena skriver:

  Vem vann?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *