Ledigheten

Idag är det min första helt lediga vardag sen jag gick hem på “mammaledighet”. Underbart! Eftersom jag har ett ganska tungt jobb så hade jag möjlighet att utnyttja graviditetspenningen och fick nu således gå hem drygt två månader innan bebisen är beräknad att komma. Jag hoppas att den här tiden innan kan ge både vila och mycket inspiration till fix, odling här hemma och såklart till att skriva här i bloggen.

Jag och Duttin i magen har idag firat med att sy färdigt en härligt storblommig tygkasse, grädda årets första våfflor, få ett helt gäng med fina gamla kakburkar och babynestmaterial från farbror, beställt finfina saker från Ekotjusigt.se  och strax ska rödbetor in i ugnen för att gratineras till kvällsmaten. En bra dag idag!

Vill ni förresten grädda alldeles extra frasiga mjölkfria våfflor rekommenderar jag er receptet som jag publicerade här för nästan exakt ett år sedan. Och glöm förresten inte att det är sista dagen att tävla om det ekologiska städkitet, tävlingen avslutas i morgon 23.00 – passa på!

DSC_0787 (581x800)

2 Comments

 1. Eva skriver:

  Du har utnyttjat din lediga dag bra, roligt att hinna med lite pyssel innan bebisen kommer
  Kram Eva

 2. Lisa Vestergård skriver:

  Härligt! Den ledigheten hade jag också innan Noomi föddes, och det var underbart skönt. Passa på att sova mycket också, särskilt i slutet av graviditeten, så att du är “pigg” vid förlossningen.

  Kul att följa dina bebisförberedelser, och även trädgårdsodlingen så klart.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *