Fixa nyttigt påskgodis själv

Fixa nyttigt påskgodis själv

Påskafton kräver påskgodis. Men alla äter inte vanligt godis (vem borde göra det egentligen?!). Min svägerska Karin har nämligen bestämt sig för att utesluta vitt socker under en tid (under påsk dessutom…!). Till henne och oss andra har jag gjort chokladbollar/tryfflar som vi tagit med hit till Torpet. Här hittar ni receptet på dem. Supergoda även om man annars äter socker och perfekt godis till dagens alla påskägg.

DSC_0180 (800x536)

Sen kom jag på att det fortfarande finns lite jordnötsrutor i frysen, så de ska vi också äta av. Om man vill ha ytterligare ett tips på nyttigt godis utan vitt socker (och gluten mm), kolla in de här supergoda dadelbollarna! Som chokladbollar fast mycket godare och mycket nyttigare.

Glad Påsk till er alla!

DSC_0373 (800x592)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *