Smoothie med jordgubbar

Sommarfeelingen var inte långt borta när jag sörplade i mig den här godingen! Lite syrlig och lite söt blev den en perfekt start på dagen tillsammans med frukostmackan. Den som spar han har… Lyxigt värre nu när vårstädningen av frysen börjar pocka på. För visst är det så att “oj – vad mycket bär vi har kvar i frysen sen förra året!”, brukar ljuda såhär års?

Ingredienser:

– 1 banan
– 1,5-2 dl frysta skivade jordgubbar
– 1 dl röda vinbär
– 1 msk honung
– 1 cm riven ingefära
– ca 2 msk citronsaft
– havremjölk/vatten efter behag

Ingredienserna, efter eget tycke och smak, mixas ihop och serveras med fördel i snyggt glas med liten sked. Allt för att kunna njuta länge – i solen med en god bok. Jordgubbssorbet/smoothie när den är som bäst.

jordgubbsmoothie

1 Comment

  1. […] somrig med jordgubbar och röda […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *