Några bilder från dagen

Tänkte dela med mig av några glimtar från dagen som varit. Mycket ska hinnas med, men framförallt orkas med. Tempot saktas ner allt mer nu… Efter en sväng till stan och lyssnande på hjärtat i magen blev det en skön eftermiddag/kväll hemma. Underbart väder och ganska idyllisk tillvaro faktiskt.

madrass

Bovetemadrassen till spjälsängen har påbörjats och det går faktiskt över förväntan, hoppas även slutresultatet blir bra. Återkommer med hur jag gjorde!

mage

Tomas grävde, satte potatis och lök ute i landet. Jag och magen tittade och hejjade på emellanåt, otympliga och saktfärdiga som vi är.

höns

Hönsen och tuppen Accam spatserar nu mer dagligen ute i trädgården, trivs med livet, lapar sol och pickar gräs (och river lite i farbrors blomland).

malva

Kaninerna njuter även de av tillvaron, knaprar mer än gärna på lite kvickrotsrötter. Det har vi i överflöd – tyvärr!

sparris

Fingertjocka sparrisar tittar nu försynt upp ur jorden – underbart!

2 Comments

 1. Tobias skriver:

  Jag följer med spänning ditt bovetemadrass-projekt. Jag har 60 liter bovete på väg hem mot mig nu och jag panikar lite över att sy ihop det. Lycka till och posta gärna fortsättningen!
  Mvh,
  Tobias

  • annieelise skriver:

   Kul att du hittat hit och att du liksom jag vill fixa miljövänlig madrass! Jag har också varit lite svettig över det här ;) Men tror jag har rett ut det någorlunda. Förutom med dragkedjan i slutet som min kära moder ska hjälpa mig att fixa (måste utöka mina sy-skills…). Återkommer såklart med lite instruktioner och tips på hur jag gjort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *