En mage i v 38

Nu har nedräkningen börjat på allvar (till vad är ju frågan, för man vet ju aldrig exakt när! = lite frustrerande). I alla fall är vi i vecka 38 nu. BB-väskan är planerad och framtagen men inte nerpackad och babyskyddet ska ut och monteras i bilen i början av veckan är det tänkt. Det närmar sig! Njuter av tiden nu innan, men längtar såklart till att få möta den lilla personen som verkar må bra och trivas där inne i magen.

Mellan vilan, städtagen och tvättvikningar försöker jag också färdigställa alla projekt jag tänkt fixa. Skötbädd, sovkorg, bovetemadrass… Lovar att uppdatera under veckan i takt med att det (förhoppningsvis) blir färdigställt!

jagv38

6 Comments

 1. Eva skriver:

  En underbar mage! Det lilla livet stannar nog där ett par veckor så du hinner förbereda allt.
  Kram Eva

 2. Ann-Sofie skriver:

  Hej! Vi hördes av på fb om att du skulle göra madrass, jag tänker att jag oxå ska göra det och är nyfiken på hur du gått tillväga. Vill även tillägga att det är grymt fin tapet, vart kommer den ifrån?
  Det syns att det är nära nu, spännande! Min knodd är 1 år imorgon. Mvh Ann-Sofie

  • annieelise skriver:

   Hej! Ursäkta sent svar, men anledningen finns nu att läsa på bloggen ;) Jag ska förhoppningsvis skriva ett inlägg om madrassen nu de närmsta dagarna, men kortfattat sydde jag en påse av ett gammalt lakan och sydde kanaler i det (inte helt ut i kanten). Allt eftersom fyllde jag med boveteskal och satte en dragkedja i slutet. Men som sagt.. Återkommer :) Tapeten heter Edgar och kommer från Sandbergs tror jag.
   Allt väl /Annie

   • Ann-Sofie skriver:

    Stort grattis till det lilla livet! Misstänkte att det var just det som hade skett!
    Vår son föddes oxå i maj förra året, det är en underbar tid! Så skönt att slippa klä på dom allt för mycket oxå!
    Tack! Jag inväntar mer info, men nu kanske jag kan börja lite smått! Vart fick du boveteskalen ifrån? ?

 3. […] till bebisen på allvar. Bland annat skrev jag om babylistor och visade en sista bild på magen. Stor tillökning på gården blev det, med 17 små dunbollar, två bisamhällen och sist men […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *