Den vackraste tiden på året

Den vackraste tiden på året

Livet går lite på paus just nu, liksom det gjort här inne på bloggen vilket ni säkert märkt. Vad det är för veckodag kan ta en kvart att komma på och de mest enkla saker så som att sova kan vara ganska så svårt ibland. Samtidigt som det är på paus är det mer liv hos oss än vad det någonsin varit tidigare. Lilla Duttin har nämligen anlänt och livet kunde inte vara mer fullt av liv, eller finare för den delen heller!

Elise1b

Elise2

I torsdags natt började vi förstå att det var något på gång. Lite oväntat eftersom det var beräknat någon vecka senare. Vi fick dock vänta lite för det dröjde ända till lördag kväll, en stund efter att Måns sjungit Heroes, tills lilla livet kom ut till oss. Omvälvande och stort.

Lilla Elise Aina Andersson föddes just då äppelblomsten och förgätmigejen blommar. Den vackraste tiden på året.

äppelblom

förgätmigej

12 Comments

 1. Eva skriver:

  Gratulerar till ert lilla flickebarn! Så fint! Och maj månad är en fin månad att födas i. jag är också född i den härliga månaden.
  Kram Eva

  • annieelise skriver:

   Tack så mycket! Ja, härlig tid – men just nu är det ösregn och sol om vartannat och knappt över tio grader här… Hoppas det vänder snart!

 2. Sara skriver:

  Varmt stort grattis till er och Elise!

 3. Maria skriver:

  Grattis till en liten tjej! Elsie var ett fint namn. Det måste verkligen vara en underbar tid för er med barnet & all grönska runt o kring.
  Hann du klart bovetemadrassen? Du nämnde ju det här på bloggen att du sydde & försökte få iordning på allt innan barnet skulle anlända.
  All lycka till dig och hela familjen! :) stort grattis än en gång! :)

  • annieelise skriver:

   Tack så mycket! Ja, det är härligt – dock väldigt kallt ute med stundtals ösregn. Men vänder väl någon gång kan man hoppas :) Bovetemadrassen hann jag klart med! Men inte något babynest, men funkar bra ändå. Kommer publicera ett inlägg om madrassen så snart jag hinner. Tack igen! :)

 4. Matilda skriver:

  Så härligt att er familj vuxit! Jättevackert namn! Hoppas ni har det bra och att ni får möjlighet att njuta av tillvaron ordentligt :)

 5. Madeleine skriver:

  Stort grattis till den lilla. Vilket vackert namn hon fick med. :)

 6. Anna J skriver:

  Grattis till er dotter. En underbar tid på året att fylla. De vet vi för min dotter Elsa är född på exakt samma dag 5 år tidigare :). Njut av spädbanstiden :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *