Ett träd till Elise

Ett träd till Elise

Idag har Elise fått ett eget äppelträd planterat till sig. Vi valde sorten Silva som är rikt fruktbärande och tåligt upp till zon 6, men om vi hade bott i en bättre växtzon hade vi såklart valt äppelsorten Elise. Det känns kul att plantera ett träd som får vara hennes eget och precis som Elise växa och utvecklas här på gården. Ett minne från hennes första vecka som förhoppningsvis kommer bestå många år framöver.

Än har vi inte hunnit sätta växtstöd till trädet men det kommer behövas då det blåser en hel del på platsen. Här kan ni se hur vi gjorde med trädet jag fick i morgongåva för snart två år sedan. Ja, som ni förstår har vi (mest Tomas) en förkärlek till minnesträd. En väldigt fin sak när man tänker efter!

Silva Silva2

1 Comment

  1. Matilda skriver:

    Så fin idé att plantera ett äppleträd. Hoppas det ger frukt till henne medan hon ännu är ung :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *