Två veckor

Två veckor

Det händer inte så mycket här hemma just nu, därav den dåliga blogginspirationen. Eller ja, jag ammar, pussar mjuk bebishud och byter blöjor. Mellan varven försöker jag också sova lite och kanske ta en promenad. Jag och Elise bara är – och dagarna går förvånansvärt fort ändå. Idag fyller hon redan två veckor. Två veckor med Elise och jag har redan glömt hur livet var innan hon kom.

Igår hade vi besök och mamma hade med sig lite blommor. De vackraste försommarblommorna i en bukett. Dubbla pingstliljor och löjtnantshjärtan. Med den buketten vill jag också önska er en fin nationaldag!

bukett

2 Comments

  1. Eva skriver:

    Ni har det gott med lilla Elise, ta vara på detta, det kommer ni aldrig att uppleva igen. Även om ni får fler barn är det något speciellt med det första.
    Kram Eva

  2. Sara skriver:

    Den bebisvardagen, den är fin den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *