Äntligen en utedag!

Äntligen en utedag!

Den här våren och försommaren har det varit så fruktansvärt kallt här men också blåsigt och regnigt. Så tråkigt men framförallt segt ur självhushållningssynpunkt. Landet har nästintill vuxit igen av kvickrot och det som vi sått tidigare har knappt vuxit alls. Bina har också haft det riktigt tufft och blåst iväg när de ska hem till kupan. Lite bittert men vad ska man göra? Nu är det bara att ta nya tag igen och hoppas på att sommarvärmen kommit för att stanna! För idag hade vi alla tre en dag ute tillsammans. Jag rensade land och sådde, Tomas fixade med djupbäddarna och Elise sov och viftade på fötterna i vagnen. En bra arbetsfördelning tycker jag!

Elise1

Ikväll tog jag en lite längre tur med Elise i vagnen. Så underbart att kunna ta ut stegen igen samtidigt som solen värmde, blommorna blommade i vägrenen och Elise var nöjd. Äntligen sommar!

hundkex

promenad

äng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *