Örhängen från MadameElin

Vill bara lite kort tipsa om ett ganska nystartat företag, MadameElin, som tillverkar snygga och originella örhängen. Både virkade, i porslin men också i krympplast. Söta, roliga och fina – in och kika i webshopen (här) som drivs av Elin!

För ett tag sedan hade jag faktiskt turen att vinna dessa söta örhängen i blåvitt återbrukat porslin av Elin. Nu måste jag verkligen börja använda örhängen mer regelbundet igen! Dessutom är det lättare att ha örhängen än halssmycken nu med en liten som ofta vill vara nära. Dessa blir perfekta till midsommarafton, sextioårskalas och dop – ja, den kommande helgen blir det fullt upp med festligheter för lilla familjen!

örhängen

 

1 Comment

  1. Elin skriver:

    Åh, vad fin du är Annie! Tack! Lycka till med kalasandet i helgen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *