Ta tillvara

Idag tog jag tid till att ta tillvara på lite av vår persilja. Ja, det här med tid har fått en en lite annan betydelse nu när det är en annan liten människa som har första tjing på ens tid och uppmärksamhet. Man kan dock hinna med ganska mycket under kort tid om  man är effektiv!

Vår kryddkulle är väl i princip det enda vi hittills har lyckats med i odlingsväg i år. Ja, den har skött sig själv är väl mer rättvist att säga. Persiljan har vuxit sig stor och innan den blir för träig passade jag på att plocka en stor grön bukett av den. Kort därefter hackades den ner och frystes in. Perfekt att ta fram under vinterhalvåret! De här med enkla och snabba tillvarataganden är de bästa när man har fokus på en liten den mesta av tiden.

Persilja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *