Två år idag

Två år idag

Nu är det ett år sedan jag skrev det här inlägget och två år sedan vi gifte oss! Förra året åt vi bröllopstårta och gick ut, trots ganska ymnigt regnande, och plockade svamp. I år har jag torkat kräk med min redan nerspydda t-skirt och plockat krusbär. Tomas har jobbat lite, kollat till bina och fixat hos hönsen. Ja, det har hänt lite de två senaste åren men det bästa är såklart att vi har ytterligare en person att dela kärleken med och inte är det sämre!

Eftersom min man känner mig väl köpte han rosor och säsong fem av Downton Abbey då jag missade den på tv och jag sett alla de andra fyra säsongerna redan. Nu kan jag återigen sträckamma framför tvn utan att bli uttråkad! Tomas fixar just nu kvällsmat – oxfilé från gården med hemodlade rotfrukter och potatis i ugn. Själv har jag bakat en chokladkaka med nötter och choklad ovanpå som ska serveras med varma hallon och blåbär samt glass till efterrätt. Vardagslyx! Elise får njuta av det gamla vanliga såklart.

händerRepor i ringarna och fler lär det bli genom åren!

3 Comments

 1. Lisa skriver:

  Grattis på bröllopsdagen!
  Låter som ett härligt sätt att fira den på. Varje tid i livet har sin charm, det gäller bara att kunna se den :)

 2. Evelina skriver:

  Hej !
  Jag och min sambo gifter oss om en månad och det vore jätteroligt om du ville skriva ett inspirations inlägg om bröllop. Gärna med fokus på hur man gör det lite enklare då det verkar vara någon oskriven lag på att allt ska vara så uppstyrt, tillpiffat och överdådigt…

  Vill också tacka för en bra och mysig blogg !
  Kram, kram

  • annieelise skriver:

   Hej! Åh, men grattis till er i förskott – önskar er allt gott i framtiden och att ni får en underbar bröllopsdag!

   Jag har flera gånger tänkt skriva ett inlägg om bröllop.. Men inte fått tummen ur. Ska verkligen försöka få till ett inlägg nu!

   Tack för skrivtips! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *