Betydelsefulla bilder

Betydelsefulla bilder

Vi har inte varit värst flitiga med att hänga upp tavlor på väggarna här hemma, att hitta fina motiv som också har en betydelse för oss har inte varit helt lätt, plus att vi kanske inte prioriterat det främst. Men en tavla som både är väldigt fin och har ett högt affektionsvärde för oss är den här:

Unolisa

Det är Tomas morfar och mormor som för flera år sedan blev fotade av svärfar när de kom med några av deras kor. Två personer som tyvärr inte finns med oss på jorden längre, men som betydde mycket för Tomas. Gillar verkligen motivet – det är ganska sällan man tänker på att fota det vardagliga och har fokus på högtiderna i livet. Men det är ju trots allt mest vardag ändå. Den är väldigt fin att minnas tillbaks på även den!

En bekant, Andreas Giselson, som vi visste är en bra konstnär målade av kortet och resulterade i den här fina akvarellmålningen. Om man är intresserad av att t ex få ett foto avtecknat/målat är det bara att höra av sig så förmedlar jag kontakten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *