Parenteser nr 6

Nu har nummer sex av gratistidningen Parenteser kommit ut! Jag har även i detta nummer skrivit en artikel, om tygblöjor – missa inte den ni som vill lära er mer om det (s. 16-19). Ni kan också bland annat läsa om att bära barn i bärsjal (!), tips på smidiga mellanmål för dig och ditt barn samt få ekotips från Ekofamiljen.

Här finns en länk till tidningen och dess hemsida, där kan man också skriva upp sig som prenumerant. Annars går det också bra att klicka på tidningen i högerspalten här på bloggen för att komma direkt dit. Dela gärna detta vidare så fler får möjlighet att läsa!

tygblöjortork

3 Comments

  1. Å, tack för tips! Behöver fixa roligare mellis åt oss här hemma.

  2. […] skrev en text i Parenteser om tygblöjor, och uppmanade till att respektera jordens gränser. Vi tog en sväng till Visingsö skördemarknad […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *