En vilodag

En vilodag

Igår var det underbart höstväder här och på morgonpromenaden stötte jag på en ensam svan på en av åkrarna längs vägen. Undrar var han var på väg? En vilopaus i solen hann han med i alla fall. Vilopaus hade vi också här hemma, efter Elises dop i söndags. Tacksamma över familj, släkt och vänner som kom och delade dagen med oss!

svan

kyrksjön

Till kyrkkaffet efter gudstjänsten bjöd vi på en muffins med en liten Elise-flagga på – enkelt och fint pyssel att knåpa ihop om ni ska ha det lite festligare. Gör en mall för namn och ev något till baksidan, skriv ut på färgat papper. Klipp ut, limma ihop med en tandpetare emellan och klipp tillslut till flaggan ytterligare om ni vill. Enkelt och festligt!

Eftersom Elise inte önskade sig några plastiga saker fick hon så många fina böcker och träleksaker, ullfiltar mm. I veckan kommer därför ett inlägg med tips om giftfria leksaker! Håll utkik!

dopfika

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *