En vecka sedan

För exakt en vecka sedan tog jag med Elise, sjalen, ett gäng hudvårdsprodukter och drog till Mullsjö Folkhögskola. Det var nämligen återigen dags att föreläsa om kemikalier i våra skönhetsprodukter och lite om hur vi lever vårt liv här på gården för Global-linjen.

Det var lite spännande, för hur skulle det gå med Elise..? Men det hade jag inte behövt oroa mig för alls, lilla vännen somnade så gott i sjalen på min mage efter en liten stund och när föreläsningen var över vaknade hon och var nöjd då med. Skönt! Liksom förra året hade eleverna många kloka frågor och de antecknade intensivt när jag förklarade hur man gör rågmjölsschampo. ;) Kul att kunna inspirera andra till att välja hud- och miljövänliga skönhetsprodukter!

läppsalva

Glöm inte att kika i arkivet för naturlig hud- och hårvård – där finns många tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *