Ett halvår

Det blev visst en liten paus, vilket faktiskt var ganska skönt. När det inte finns så mycket inspiration är det bättre att låta det vara en stund. Jag har inte ens kollat statistiken, så när jag gjorde det igår för första gången på nästan en månad blev jag glatt överraskad att ni faktiskt inte helt övergivit mig och bloggen helt – kul! Så, nu äntligen får ni något nytt att läsa med.

Mjukstartar med att konstatera att vår lilla älskade Elise fyller ett halvår idag. Sex månader som föräldrar, med en liten människa som hänger med oss dag som natt. Så otroligt mycket kärlek! Så tacksam att just hon kom till oss. Hon som redan fått två små risgryn till tänder, älskar äpple och majskrokar, skrattar så hon kiknar när pappa klappar i händerna och dreglar en rakt i ansiktet när hon “flyger” över huvudet. Vårt lilla ull-gull!

Elisesexmån

4 Comments

  1. Martina skriver:

    Men så söt hon är (g)ullisen ?

  2. Lisa Unosson skriver:

    Oj, redan två små tänder?! Det var väldigt, det har Erik också precis nyligen fått. Och han älskar också äpple! Och tomat :)

  3. Maria skriver:

    Vilken sötis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *