Alternativa barnmässan i Bagis

Nu på fredag åker vi uppåt Stockholm för att hälsa på Elises båda kusiner som bor där (och såklart deras föräldrar). Det ska bli extra spännande och kul eftersom vi inte träffat en av dem tidigare, en ny familjemedlem i “storfamiljen” måste såklart firas! Det blir premiär för Elise i storstaden, så vi får hoppas hon är nöjd i bilen upp och inte saknar lantlivet för mycket.

När vi väl åker uppåt passar vi in det med att vara där då en barnmässa anordnas. Inte en sådan där med plastiga och tråkiga saker, nej en alternativ barnmässa, vilket jag tror kommer passa oss perfekt. Tygblöjor, bärsjalar, ull, giftfria leksaker, ekokläder med mera – visst låter det kul?! När jag läser om alla utställare blir jag nästan fundersam över hur jag ska kunna hantera alla finheter på en och samma plats… Återstår att se ;)

Så om du har möjlighet och du är en lite alternativ förälder, tveka inte att komma! Här finns mer info om arrangemanget som arrangeras av Nära förlag. Finns också på Facebook. In och kika!

barnmässa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *