God fortsättning!

God fortsättning!

Hoppas att ni alla har haft en riktigt fin julhelg och en bra början på 2016! Vi har haft en riktigt bra jul- och nyårshelg. Den började i regn och slutade i snö. Tomas sprang ut till skogen den 23 dec mellan störtskurarna och sågade oss en gran. Nu står den så grön och grann inne, medans snöflingorna singlar ner från himlen för att göra det redan godkända snötäcket ännu något tjockare.

Julafton firades hemma hos min familj med sedvanlig Kalle, julevangelium och skönsång, mat och paket. Dagen efter blev det släktkalas och sedan for vi ner till Skåne. Där väntade flera dagar med lugn och ro, umgänge och Elise-mys. På nyår tog vi en vända till Halmstad och i fredags åkte vi åter upp och hem till gården. Väldigt roligt att åka iväg, men väldigt skönt att landa hemma också. Tacksam för jul och nyår som varit!

Nu blickar vi framåt och undrar vad 2016 har att erbjuda för möjligheter? Innan dess tänkte jag försöka mig på att i ett annat inlägg skriva några rader om 2015. Så – gott nytt år och tack för året som ligger bakom!

snöhjärta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *