Annies Enkla två år!

Hurra, idag fyller bloggen två år! Två år som gått väldigt fort men som också gett mycket kunskap och inspiration till mig men också till er med hoppas jag. Genom bloggen har jag också fått lära känna nya människor och kommit i kontakt med finfina bloggar. Så tack till alla er läsare och bloggare!

Detta tycker jag vi ska fira med en födelsedagstävling! Visst låter en pepparmynts- och rosmarindoftande salva inte helt fel nu när kylan äntligen slagit till ordentligt och läppar och nagelband lätt blir nariga? Nej, tänkte väl det… Därför tänkte jag röra ihop ett (eller flera) sådana och tävla ut.

läppsalvaObservera att det inte kommer bli exakt de salvorna som är på bilden, dock något liknande.

Det enda som behövs är att ni skriver en eller flera rader om vad ni vill läsa om här på bloggen under det kommande året och mailar det till annie@anniesenkla.se. Om ni också delar tävlingen på Facebook och Instagram är det såklart ett plus. Tävlingen avslutas den 11 januari kl 23.

Lycka till!

3 Comments

  1. Matilda skriver:

    Grattis till två fina år och gott nytt 2016! :-)

  2. Anna skriver:

    Kom på en grej till, vet inte om du skrivit om det innan. Men hur städar man bäst badrum och kök med snällare medel?

    Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *