Tävling – Minileis ekologiska barnkläder

Nu, en vecka efter olyckan, börjar vi så smått komma i ordning här hemma. Elise lyckades fånga upp en magsjuka på sjukhuset (därför hon var dålig efter narkosen) och smittade även mig och Tomas. Inte precis vad vi kände att vi orkade med, men det gick ju att ta sig igenom trots allt. I förrgår förändrades hennes bula sig lite så det blev en till tur till barnavdelningen igår natt igen för observation. Det visade sig inte vara någon fara så fick åka hem på morgonen, men bättre att dubbelkolla en extra gång. Nu är vi hemma och vaktar det lilla huvudet lite extra noga…

För att fira att den här veckan nu äntligen är över kommer här en tävling för att höja upp stämningen lite här inne. För, i grannbyn bara någon kilometer från oss syr Lise-Lei barnkläder i egna företaget Minileis. Så, även om vi bor ute på landet en bit från stan behöver det inte betyda att det inte händer något här ute! Kläderna är lekfulla – både genom färg och mönster men också eftersom de är lätta att leka i. Det är små kollektioner i unika GOTS-certifierade och Ökotex-certifierade tyger. Kika in här i deras webshop för att kolla in alla fina kläder!

20160213_105315 (1)

En stor nyhet är deras egendesignade tyck, älgen Leo, som är tyckt i Ulricehamn på ett ekologiskt tyg som dessutom är vävt där. Riktigt närproducerat, eko och reko med andra ord, mycket bättre kan det knappast bli! Därför är det extra kul att kunna ge er möjligheten att vinna en långärmad tröja i just det tyget, med antingen rosa eller gröna älgar med svart mudd i valfri storlek. Elise har en sådan tröja och det är riktigt bra passform på den, sköna muddar och lite längre i livet för att inte det ska glipa över ryggen eller magen.

minileisleo

Maila till annie@anniesenkla.se och svara på följande frågor för att vara med i tävlingen:

– Till vem skulle du ge tröjan om du vann, och varför?
– Vilken storlek och färg skulle du vilja vinna?
Dela dessutom tävlingen på Facebook och/eller på Instagram. Tävlingen avslutas söndagen den 20 mars kl 23.00 och vinnaren utses av Minileis. Lycka till!
DSC_0157_edited
Inlägget och tävlingen är i samarbete med Minileis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *