Äkta påskkycklingar

Eftersom de flesta jag känner till tycker att kycklingar är sjukt söta lägger jag upp några till bilder på våra nytillkomna gårdsmedlemmar. Än så länge bor de kvar inne i akvariet i hallen, men snart får de flytta ut i ladugården.

Elise älskar att sitta och titta på dem och vinkar till dem emellanåt. Känns fint att hon får en uppväxt full av djur och naturupplevelser. Hennes bästa sysselsättning är att kolla på kycklingarna men också de vuxna hönsen och tupparna ute i hönsgården. Det slår babblarna med hästlängder.

kycklingar1

kycklingar2

Bjuder till sist på en oerhört suddig bild på en liten rymmare (och gymnast?) som helt klart tycker det är spännande med kycklingarna… Tilläggas bör att vi inte låter Elise vara där själv, såklart.

akvarium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *