Mer sådder

Nu har ännu fler frön kommit i jorden så dags för en liten uppdatering på våra sådder. Mest för egen del då det är roligt att se tillbaks på vad man sådde men förhoppningsvis lie intressant även för er.

Tomas hämtade in ett gäng havtornsfrön som han satte i jord, och se så fint de kommit upp nu. Nio fina små plantor som förhoppningsvis kommer växa sig stora nog att ge oss havtorn i framtiden.

Sedan har vi sått: Röd lök (Red Baron), Gul lök, Jättelök, Purjolök, Rödkål (Cabeza), Vitkål, Solros, Svampgurka, Prydnadspumpa (Cucurbita pepo), Druvgurka (Double Yield), Picklesgurka, Slanggurka och Vintersquash. Nu är det trångt här på fönsterbrädorna med andra ord…

Havtorn

2 Comments

  1. Hanna skriver:

    Havtorn! Spännande.

    Här har jag äntligen kommit mig för med att peta ner några frön. Vi får väl se om det hinner bli några tomater i år. Å andra sidan kunde jag inte sätta ut dem förrän andra halvan av juni förra året eftersom det var så dåligt väder så det gjorde verkligen ingen skillnad med mina tidiga försådder då. Men ni ska ju skaffa växthus och jag är så avundsjuk.

    • annieelise skriver:

      Ja, det är spännande, särskilt när vi tagit frön från våra egna buskar :) Nä, förra året blev det ju aldrig vår, utan sommar direkt.. Ja, men det ska komma hit och sättas upp med ;) Får se när det hinns med.. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *