Bloggpepp – Better Bloggers

Sedan någon vecka tillbaks har jag lyssnat på en väldigt inspirerande och peppande podcast, nämligen Blogbusiness. Det är en podcast av Linda Hörnfeldt som också driver sajten Better Bloggers som är ett yrkesnätverk för bloggare. Jag gick med som medlem där för några månader sedan men inte tagit mig tid förrän nu att läsa i kunskapsbanken och lyssna på några av podavsnitten, förrän nu. Vilket är lite dumt, för jag har fått mycket inspiration och bra input på hur jag kan utveckla bloggen där.

Avsnitten med Emmas Sundh, Jonna Jinton, Sofia Brolin, Clara Lidström, Maria Bååth tycker jag var särskilt bra och givande! De är alla drivande kvinnor som genom deras bloggar kan syssla med det de tycker allra bäst om och samtidigt kunna leva på det. Bloggare är inte verklighetsflyende personer som inte vet vad de vill med sina liv (vilket det känns som om många ickebloggare verkar tycka ibland). Nej, de här ovan nämnda kvinnorna vet verkligen vad de vill göra och vart de vill komma med det!

Det kan vara nyttigt ibland att höra andras tankar kring deras bloggande och samtidigt se sin egna blogg ur ett annat perspektiv och bli peppad till att utvecklas. Det har jag verkligen blivit nu och hoppas att den här bloggen ska bli bättre och mer inspirerande för er läsare som klickar in här.

Jag har tidigare fått en del tips på vad jag kan skriva om från er läsare, men tänker att det kanske finns fler av er som tänkt på något nytt/något mer ni vill läsa om eller se här inne? Dela gärna med er av det till mig i så fall! Och om ni inte gör det och ändå gillar bloggen en del, glöm inte att dela inlägg och kommentera annat här inne eller på Instagram/Facebook.

HÄR hittar ni min Instagram och HÄR är min Facebooksida som ni gärna får gilla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *