En miljövänlig present DIY

En miljövänlig present DIY

Att köpa presenter till nära och kära kan ibland vara svårt tycker jag. Oftast vet man sedan innan att de har det mesta de behöver och inte sällan vet de inte själva vad de önskar sig…

presentbox1

När jag skulle fixa present till vår fina vän Helena förra helgen var jag i det läget. Då plockade jag ihop lite ägg från våra höns, ekologisk choklad och godispåse och adderade ett presentkort på en ekobutik. Kort och presentkort gjorde jag också själv, allt paketerade jag sedan i en gammal skokartong som jag först klätt med överbliven tapet. För att på bästa sätt klä in lådan så kolla in här hos Ennui.se där det finns en finfin tutorial. Den hade jag behövt när jag klädde in min…

presentbox

Det blev en uppskattad och hållbar present som jag tror kom väl till användning utan att tära allt för mycket på vår jords resurser.

1 Comment

  1. Grahnslöjd skriver:

    Åh, vilken fin present! Det är de hemmagjorda och gärna miljövänliga presenterna som är allra roligast att få tycker jag:) Gissar att mottagaren blev väldigt nöjd:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *