En solig och skön helg

Efter en härlig helg i Skåne har vi nu landat hemma igen. I fredags firades svärmor som snart fyller år med överrasknings-trerättersmiddag, inklusive den goda nässelsoppan vi gjorde. Allt var supergott och soppan fick klart godkänt! Härligt att träffa hela Tomas familj som var samlad och Elise njöt också av att få träffa  och leka med sina kusiner.

Lördagen spenderades först på Strandhems loppis. En stor loppis med bra priser och mycket folk! Gjorde några fina fynd, t ex en hel hög med gamla ramar, en gammal ägglåda och lite annat smått och gott. Kommer lägga upp ett inlägg om våra fynd senare i veckan.  Alltid kul med loppis och auktion, särskilt i så vackert väder! Eftermiddagen höll vi till på Torpet (Tomas släkts sommarställe utanför Skånes Fagerhult), där vi också bodde under helgen. Riktigt skönt att bara vara, ta det lugnt och grilla lite (såklart) och umgås. Min fina lilla familj!

torpeteld

I söndags lämnade vi Torpet för att vara lite nere i Ängelholm och umgås med familjen innan vi åkte uppåt Småland igen. Solen sken även då och det var nog närmre 25 grader i skuggan. Även om vi hade (och fortfarande har) mycket att göra här hemma behövdes det en tur iväg för att ladda batterierna och njuta av vårsommaren nere i Skåne. Blommorna blommade och nedan ser ni tre olika fruktträd helt översållade med blommor. Underbart!

körsbärsblom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *