Heja Sverige!

Heja Sverige!

Jag hade tänkt blogga om den torkade dragonen, linfrögelé eller om vattnet som börjar sina. Men. Jag kunde inte bara låta bli att lägga upp den här bilden på vår lilla fotbollssupporter! I detta nu spelar Sverige sin första match i EM i Paris. Tomas är på plats så vi letar efter honom i pippiflätor och Herr Nilsson på axeln…

Inte trodde jag för några år sedan att jag skulle klä mitt framtida barn såhär, men livet är fullt av överraskningar. Heja Sverige!

Elisefotboll

2 Comments

  1. Anna skriver:

    Sötast supportern jag har sett! Vad mycket hår hon har fått, och blått?! ??

    • annieelise skriver:

      Ja, vore synd att säga något annat ;) Hår är det ju annars bristvara av så någon gång ska hon väl få njuta av lite längre hår, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *