Nu regnar det

Nu regnar det

Så skönt, äntligen regnar det här och trots att vattnet fortfarande inte rinner fram till huset från brunnen finns det hopp om det igen. Det är nästan så jag kan höra våra grönsaker jubla ute i landet. Äntligen en ordentlig rotblöta! Elise tycker väl det är sådär kul, sitta i vagnen med regnskydd på är ingen hit precis, så det blev lite blött om huvudet när vi öppnade för hönsen (för mössan var ju inte heller kul att ha på sig).

Eliseregn hönsen

Idag har Tomas svåger varit här och hjälpt till med att måla insidan av vårt garage. Det kommer bli vårt nya slungrum och där vi kommer förvara bisakerna. Tyvärr räckte inte färgen helt men kommer nog bli bra när det blir färdigt! Förra året slungade vi i köket vilket blev ganska klabbig, klibbigt och lite meckigt. Därför ska det bli skönt att få ett rum särskilt avsett för honungen.

Till eftermiddagen gjorde jag rabarberpaj, utan vare sig mjölk, gluten eller vitt socker. Den blev faktiskt riktigt god! Tänkte jag skulle dela med mig av receptet här framöver, så håll utkik!

rabarberpaj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *