Åskoväder som strular till det

Åskoväder som strular till det

Eftersom varken jag, Tomas eller Elise hörde åskan som gick natten till midsommarafton är vårt internetmodem dött. Känsligt värre eftersom det är fjärde gången vi nu får byta ut det under de snart tre år vi bott här. Suck. Men ett nytt är på väg och jag kramar nu ut de sista ur mobilens internet.

Midsommarhelgen var väldigt fin med besök från Göteborg, Ängelholm och Huskvarna. Mycket sol, jordgubbar, flugor (vi har sjukt mycket flugor!), värme, skratt och gemenskap. En av de bättre midsommarhelger vill jag nog påstå!

jordgubbastårta

Nu är det fullt fokus på våra bin den här veckan. På söndag ska vi sälja honung på en hembygdsfest och det kräver nya honungsburkar, etiketter och såklart honung. Så i slutet av veckan blir det slungning för att kunna leverera så färsk och god honung som möjligt, men mer om det senare i veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *